PIANINO (czwartek) - lista uczestników

 

PIANINO


CZWARTEK – godz. 14:15 – 19:45


 

PRACOWNIA FOLKLORU (Nr 5)

GOK Mogilany


14:15 – 14:45 (30 min.) – Sara Z.
14:45 – 15:15 (30 min.) – Adam Z.
15:20 – 15:50 (30 min.) – Natalia B.
15:55 – 16:40 (45 min.) – Tomasz K.
16:45 – 17:15 (30 min.) – Leon S.
17:20 – 17:50 (30 min.) – Maciej R.
17:55 – 18:40 (45 min.) – Urszula S.
18:45 – 19:45 (60 min.) – Kamil Cz.