PIANINO (poniedziałek) - lista uczestników

 

PIANINO


PONIEDZIAŁEK – godz. 13:05 – 19:45


 

PRACOWNIA FOLKLORU (Nr 5)

GOK Mogilany


13:05 – 14:05 (60 min.) – Maria K.
14:10 – 15:10 (60 min.) – Amelia O.
15:20 – 16:20 (60 min.) – Julia P.
16:25 – 16:55 (30 min.) – Tomasz G.
17:00 – 17:30 (30 min.) – Bartłomiej B.
17:35 – 18:05 (30 min.) – Agnieszka P.
18:10 – 18:55 (45 min.) – Natalia K.
19:00 – 19:45 (45 min.) – Aleksandra P.